Διοικητικό Προσωπικό

από αριστερά προς τα δεξιά: Μαρία Νομικού (Υπεύθυνη Ανεύρεσης Πόρων), Αφροδίτη Στάθη (Διοικητική Διευθύντρια ΕΛΙΖΑ), Έμυ Ντότσικα (Υπεύθυνη Προγραμμάτων), Κατερίνα Λάμπρου (Υπεύθυνη Προγραμμάτων), Ελένη Αθανασιάδη (Διευθύντρια Γραμματείας)

Αφροδίτη Στάθη, Διοικητική Διευθύντρια ΕΛΙΖΑ

H Αφροδίτη Στάθη είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) από το London School of Economics and Political Sciences, στον επιστημονικό τομέα Organizational and Social Psychology, καθώς και απόφοιτος Ψυχολογίας  (BA) του Αμερικάνικου Κολλεγίου της Ελλάδος, Deree College (ACG). Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην Ανάπτυξη Επιχειρήσεων και τη Στρατηγική Επικοινωνία, καθώς εργάστηκε για περισσότερα από 15 χρόνια ως υψηλόβαθμο στέλεχος στους τομείς της Στρατηγικής, της Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων, της Διαφήμισης και της Έρευνας Αγοράς σε ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς.

Ως Διοικητική Διευθύντρια του ΕΛΙΖΑ, η Αφροδίτη Στάθη, με γνώμονα πάντα τη διαπίστωση ελλείψεων στο χώρο της παιδικής προστασίας και τη χάραξη ορθών προτεραιοτήτων, σχεδιάζει και υλοποιεί σημαντικές νέες συνεργασίες και πρωτοβουλίες, ανοίγει νέους διόδους επικοινωνίας και διευρύνει τον κύκλο φίλων και υποστηρικτών. Συγχρόνως ενθαρρύνει καθημερινά τους ανθρώπους του ΕΛΙΖΑ και όλους τους συνεργάτες, προκειμένου συλλογικά να επιτυγχάνονται απτά αποτελέσματα προς όφελος των παιδιών.

Μαρία Νομικού, Υπεύθυνη Ανεύρεσης Πόρων

Η Μαρία Νομικού σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, στο τμήμα  Επικοινωνίας & ΜΜΕ.  Έχει εργαστεί για περισσότερα από 15 χρόνια σε μερικές από τις μεγαλύτερες Διεθνείς Οργανώσεις, σχεδιάζοντας στρατηγικές ανεύρεσης πόρων και υλοποιώντας ενέργειες για την επίτευξη των επιθυμητών στόχων. Μιλάει άπταιστα αγγλικά, ισπανικά και μαθαίνει γαλλικά. Γράφει βιβλία για παιδιά, που χαίρεται να τα παρουσιάζει με διαδραστικό τρόπο. Ζωγραφίζει στον ελεύθερο χρόνο της.

Έμυ Ντότσικα, Υπεύθυνη Προγραμμάτων

Η Έμυ Ντότσικα είναι κάτοχος μεταπτυχιακού και προπτυχιακού τίτλου από το τμήμα «Marketing και Επικοινωνίας με Νέες Τεχνολογίες» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2010 εργάζεται στον κλάδο της επικοινωνίας σε καταξιωμένους οργανισμούς, όπως το PR agency V+O Group και η πολυεθνική Procter & Gamble Co. Στο πλαίσιο αυτό, ανέπτυξε ένα ευρύ δίκτυο σχέσεων με εκπροσώπους των ΜΜΕ. Η Έμυ ήταν εθελόντρια στο ΜΚΟ «Χαμόγελο του Παιδιού», όπου επισκεπτόταν και φρόντιζε τα παιδιά που φιλοξενούνταν στο Nοσοκομείο Παίδων, ενώ υπήρξε και ιδρυτικό μέλος της ετήσιας διοργάνωσης «Μία πολιτεία για παιδιά» στην Πάτρα.

Κατερίνα Λάμπρου, Υπεύθυνη Προγραμμάτων

H Κατερίνα Λάμπρου είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Arts in Business Administration από το Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδος, Deree College (ACG).

Εργάζεται σαν υπεύθυνη γραφείου και βοηθός διοίκησης από το 1982 σε εταιρίες με ποικίλο αντικείμενο όπως ΜΜΕ, κρατικούς οργανισμούς, εμπορικές επιχειρήσεις και εταιρίες παροχής υπηρεσιών σε εκπαίδευση, οικονομοτεχνικά έργα και μάρκετινγκ.

Έχει σημαντική εμπειρία σε οργάνωση και λειτουργία γραφείου, ίδρυση και οργάνωση επιχειρήσεων και προγραμμάτων. Έχει ζήσει 10 χρόνια στο εξωτερικό σε Κορέα, Ισραήλ, Ιαπωνία και Ινδονησία, όπου ασχολήθηκε με διαφορετικά έργα όπως επιμόρφωση ενηλίκων και εθελοντισμό σε ξενόγλωσσα σχολεία.

Πριν αναλάβει την σημερινή της θέση ως Υπεύθυνη Προγραμμάτων, η Κατερίνα εργάστηκε εθελοντικά  στο ΕΛΙΖΑ για 2 χρόνια (γραμματειακή υποστήριξη και άλλα διοικητικά καθήκοντα).

Ελένη Αθανασιάδη, Διευθύντρια Γραμματείας

Η Ελένη Αθανασιάδη είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο, ως πρωταθλήτρια κολύμβησης, εργάστηκε για δώδεκα χρόνια σαν προπονήτρια κολύμβησης, δουλεύοντας με μικρά παιδιά, σε μεγάλα αθλητικά σωματεία όπως ο Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος, ο Πανιώνιος &  ο Πανελλήνιος.

Για 15 χρόνια εργάστηκε στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης σε σημαντικές εταιρείες (FORD-ΣΤΑΚΟΡ, ΜΟΥΓΕΡ). Ως Διευθύντρια Γραμματείας και γραμματεύς του Δ.Σ. από την ίδρυση του ΕΛΙΖΑ, η Ελένη Αθανασιάδη διεκπεραιώνει ένα ευρύ φάσμα ευθυνών.