ΔΩΡΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΗΠΑ

«Κάντε μια δωρεά τώρα!»

Δώστε μας τα μέσα για να προστατέψουμε σήμερα ένα ακόμα παιδί σε ανάγκη. Αύριο μπορεί να είναι αργά.

Άλλοι τρόποι υποστήριξης

ΓΑΜΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ

Οι σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας μπορούν  να γίνουν η πιο όμορφη ευκαιρία  προσφοράς , αν στη τελετή  του γάμου ή της βάπτισης  επιλέξουμε δωρεές αντί για δώρα, χαρίζοντας στο νέο ξεκίνημα της ζωής μας  το συμβολισμό που κρύβεται πίσω από μια πράξη  αληθινής  αγάπης.

Η διαδικασία είναι απλή:

Ενημερώνετε τους καλεσμένους ότι έχουν τη δυνατότητα αντί δώρου να κάνουν δωρεές υπέρ των σκοπών της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού ΕΛΙΖΑ, στους τραπεζικούς λογαριασμούς, τονίζοντάς τους ότι είναι απαραίτητο να βάζουν το όνομά τους στην αιτιολογία.

Σας κοινοποιούμε τα ονόματα των καταθετών με τα αντίστοιχα ποσά, προς επιβεβαίωση ότι αφορούν δωρεές για το γάμο ή τη βάπτισή σας.

Μετά τη σχετική επιβεβαίωση, αποστέλλεται ευχαριστήρια επιστολή με επίσημη κοινοποίηση των δωρεών σε εσάς καθώς και ευχαριστήρια επιστολή μαζί με την απόδειξη σε όλους τους δωρητές, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΙΖΑ.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία μας, στο 210 3231704.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα ζευγάρια που επέλεξαν ήδη να μας στηρίξουν με αυτό τον τρόπο, που για εμάς έχει ιδιαίτερη αξία.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μπορείτε κι εσείς να αναλάβετε δράση για να υποστηρίξετε τα παιδιά που χρειάζονται προστασία αναλαμβάνοντας τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης. Οργανώστε στο σπίτι σας  μια συγκέντρωση και ευαισθητοποιήστε τους φίλους σας ώστε να στηρίξετε συλλογικά το έργο του ΕΛΙΖΑ. Αν είστε μέλος κάποιου συλλόγου, μπορείτε να αφιερώσετε στο ΕΛΙΖΑ τα έσοδα από την ετήσια γιορτή σας ή ακόμα να διοργανώσετε μια εορταγορά, μια έκθεση, μια σχολική παράσταση ή συναυλία.

ΔΩΡΕΕΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ

Με μια δωρεά στο ΕΛΙΖΑ στη μνήμη ενός αγαπητού σας προσώπου μπορείτε να να συμβάλλετε  στην προστασία των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του ΕΛΙΖΑ στο τηλέφωνο 210 3231704 (Δευτέρα με Παρασκευή, 9:00 με 17:00) για να μας ενημερώσετε πως σκοπεύετε να καταθέσετε τη δωρεά σας και αν επιθυμείτε να τη δημοσιεύσουμε εμείς και να στείλουμε   ανακοίνωση στην οικογένεια του θανόντα.

Αν επιθυμείτε, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν δωρεές για τους σκοπούς του ΕΛΙΖΑ εις μνήμη αγαπητού σας προσώπου, παρακαλούμε να το αναφέρετε στην αγγελία της κηδείας.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να υπάρχει δυνατότητα καταβολής  δωρεών στην κηδεία αγαπητού σας προσώπου, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του ΕΛΙΖΑ στο 210 3232704 για να αποστείλουμε εκπρόσωπο μας με το κουτί συλλογής χρημάτων.