2 Ιουνίου 2022

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Τζένη Μπαλατσινού και τη Liquid Media

Το ΕΛΙΖΑ ευχαριστεί θερμά την Executive Consultant στο jenny.gr & Founder of Hautes Grecians και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΙΖΑ, κ. Τζένη Μπαλατσινού και όλη την υπέροχη ομάδα της, που εργάστηκαν σκληρά για την κορυφαία εκδήλωση υψηλής ραπτικής στη χώρα μας, Haute Grecians 2022, τα έσοδα της οποίας στηρίζουν τους σκοπούς του Σωματείου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην Conceptual artist & Designer, Caroline Rovithi, για τη γενναιόδωρη προσφορά των εσόδων του έργου που δημιούργησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και μέρους των εσόδων από έργα της που θα πουληθούν όλο τον Ιούνιο του 2022, για την επίτευξη των στόχων του ΕΛΙΖΑ.

Η χθεσινή βραδιά αποτύπωσε τη χαρά και την αισιοδοξία που φέρνει η δημιουργία και προσέφερε στο ΕΛΙΖΑ μία ηχηρή ένδειξη ότι η μάχη ενάντια στην παιδική κακοποίηση και παραμέληση μπορεί να κερδηθεί από όλους μαζί, ενωμένους. Οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι, οι δεκάδες χορηγοί της εκδήλωσης που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της και η δυνατή ομάδα της Liquid Media, μας απέδειξαν ότι ο μακρύς δρόμος της πρόληψης και της πρώιμης παρέμβασης ενάντια σε κάθε μορφή βίας και παραμέλησης στα παιδιά, έχει αφοσιωμένους, σταθερούς, λαμπερούς συνοδοιπόρους.

 

Είμαι ευγνώμονες.

Προχωράμε όλοι μαζί

Η Ομάδα του ΕΛΙΖΑ