Εταιρίες

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μια εταιρεία ή ένας οργανισμός μπορεί να συμβάλλει στην προστασία των παιδιών από την κακοποίηση ή την παραμέληση.

Στο ΕΛΙΖΑ είμαστε στη διάθεση όσων εταιρειών επιδεικνύουν τέτοια ευαισθησία προκειμένου μαζί να σχεδιάσουμε -με δημιουργικότητα και επαγγελματισμό- ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που θα έχουν ως στόχο να αλλάξουμε τη ζωή των παιδιών.

Προτείνουμε εναλλακτικούς τρόπους συνεργειών, ώστε η κάθε εταιρεία να επιλέξει αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στη φιλοσοφία και τη στρατηγική της:

ΧΟΡΗΓΙΑ

Μπορείτε να υποστηρίξετε άμεσα τα παιδιά που έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας σε ενέργειες του ΕΛΙΖΑ ως Χορηγός.

CAUSE RELATED

Έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε μέρος των εσόδων από την πώληση κάποιου προϊόντος ή υπηρεσίας της εταιρείας σας για τους σκοπούς του ΕΛΙΖΑ. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να  στηρίξετε με ουσιαστικό τρόπο τα προγράμματά μας για την προστασία των παιδιών και ταυτόχρονα, επικοινωνώντας την πρωτοβουλία σας αυτήν, μπορείτε να ευαισθητοποιήσετε τους πελάτες σας για το έργο μας.

MATCH GIVING

Αν στο πλαίσιο της πολιτικής σας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη επιθυμείτε να ευαισθητοποιήσετε και να κινητοποιήσετε τους εργαζόμενους της εταιρείας σας, ώστε όλοι μαζί να συμβάλετε σε έναν κοινό σκοπό, μία ενέργεια Match Giving μοιάζει ιδανική. Οι εργαζόμενοι της εταιρίας αναλαμβάνουν να συγκεντρώσουν ένα ποσό, είτε με κατάθεση σε έναν τραπεζικό λογαριασμό, είτε με την τοποθέτηση ενός κουμπαρά στο χώρο της εταιρείας και η διοίκηση αναλαμβάνει τη δέσμευση να διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί.

ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΕ ΕΙΔΟΣ

Καλύπτοντας τις ανάγκες του ΕΛΙΖΑ σε αναλώσιμα υλικά, εξοπλισμό γραφείου, κόστος μετακινήσεων κ.α. συμβάλετε ουσιαστικά στη μείωση των λειτουργικών εξόδων  μας, ώστε να περισσεύουν περισσότερα για τη λειτουργία των προγραμμάτων.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα των εργαζόμενων της εταιρίας σας, παρακινώντας τους να ανεβάσουν μια θεατρική παράσταση ή να διοργανώσουν μια έκθεση φωτογραφίας, ζωγραφικής κ.τ.λ. και να δωρίσουν στο ΕΛΙΖΑ τα έσοδα από την εκδήλωση αυτή.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΛΙΖΑ

Το ΕΛΙΖΑ επικεντρώνει το έργο του στην πλέον ευαίσθητη ομάδα του πληθυσμού, τα μικρά παιδιά,  και υλοποιεί καινοτόμα εθνικά προγράμματα με μακροπρόθεσμο αντίκτυπο στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης. Στηρίζοντας οικονομικά κάποιο από τα προγράμματά μας, ενώνετε τις δυνάμεις σας με το ΕΛΙΖΑ ώστε μαζί να χαρίσουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

Επικοινωνήστε σήμερα με τη Διοικητική Διευθύντρια του ΕΛΙΖΑ, Αφροδίτη Στάθη (τηλ. 210 3231704, email. a.stathi@eliza.org.gr) και μάθετε πώς και η δική σας εταιρεία μπορεί να συμβάλλει στην προστασία των μικρών παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο.

O χρόνος είναι ο μόνος μας εχθρός. Πρέπει να κινηθούμε σήμερα γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά.