Εθελοντές

Πάνω σειρά- εθελοντές

Max Nijhof – φοιτητής, 19 ετών. Aidan Mitchell – μαθητής, 17 ετών. Σωκράτης Αλαφούζος – Ηθοποιός/σκηνοθέτης. Κατερίνα Δημητρακοπούλου – ειδική σε θέματα Digital PR & Communications, 38 ετών. Γιώτα Σπηλιωτοπούλου – ειδική σε θέματα Media Relations/PR, 32 ετών. Ασπασία Ντάνια – συνταξιούχος καθηγήτρια Αγγλικών, 69 ετών.

Κάτω σειρά- Διοικητικό Προσωπικό

Ρόζα-Λίζα Λουκουρέζου, πρόεδρος ΔΣ ΜΚΟ «ένα παιδί – ένας κόσμος» / συνεργασία με ΕΛΙΖΑ για πρόγραμμα ΒΗΜΑ. Αφροδίτη Στάθη, Διοικητική Διευθύντρια  ΕΛΙΖΑ

Οι εθελοντές του ΕΛΙΖΑ είναι άνθρωποι διάφορων ηλικιών και επαγγελμάτων: από μαθητές Λυκείου που συνεισφέρουν σε αθλητικές διοργανώσεις, όπως είναι ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας, μέχρι επαγγελματίες της επικοινωνίας που αφιλοκερδώς οργανώνουν εκδηλώσεις ή βοηθούν στην υλοποίηση των προγραμμάτων μας.

Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και ειδικά στη χώρα μας αρχίζει να αναπτύσσεται πιο συστηματικά και να καλλιεργείται ως αξία και τρόπος συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε για να αλλάξουμε τη ζωή των παιδιών που έχουν υπάρξει θύματα παιδικής κακοποίησης ή παραμέλησης και να νιώσουμε την αλλαγή στη δική μας ζωή βελτιώνοντας τη δική τους.

Στο ΕΛΙΖΑ έχουμε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία γνωριμίας και ενημέρωσης της ομάδας εθελοντών με σκοπό την καλύτερη δυνατή απασχόληση τους στα προγράμματά μας. Οι τομείς εργασίας των εθελοντών θα διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες των προγραμμάτων, καθώς και με τους τομείς ενδιαφέροντος του κάθε εθελοντή.

Εθελοντές απασχολούνται στα γραφεία του ΕΛΙΖΑ, στο Πρόγραμμα ΒΗΜΑ, το οποίο εφαρμόζεται σε συνεργασία με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ένα παιδί, ένας κόσμος» και στην τηλεφωνική γραμμή 115 25.

Συμπληρώστε εδώ την αίτηση για να γίνετε και εσείς μέλος της οικογένειάς μας.