10 Νοεμβρίου 2021

Ευαισθησία και Ενσυναίσθηση με πράξεις από την DEMO ΑΒΕΕ

Η βιομηχανία φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ, στα 56 χρόνια λειτουργίας της ανακουφίζει ασθενείς που νοσούν από χρόνιες ασθένειες, με την παραγωγή και την προώθηση φαρμακευτικών, καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Ανάμεσα στις δεκάδες βραβεύσεις και διακρίσεις της DEMO ΑΒΕΕ, συγκαταλέγεται επάξια η έμπρακτη ευαισθησία που επιδεικνύει στα καλέσματα ιδρυμάτων και οργανισμών επιβεβαιωμένου κύρους.

Από σήμερα, η DEMO ΑΒΕΕ στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις του Eliza και συγκαταλέγεται στους Μεγάλους Χορηγούς του Σωματείου, προσφέροντας ανακούφιση και ανάσα ζωής για ακόμη μεγαλύτερους στόχους, ακόμη περισσότερες δράσεις, για την πρόληψη της παιδικής κακομεταχείρισης και παραμέλησης.

Η διοίκηση της DEMO ΑΒΕΕ καταφέρνει τον σπάνιο συνδυασμό της παραμονής στην κορυφή του κλάδου της και της προσφοράς στον συνάνθρωπο με ανθρώπινο πρόσωπο. Έναν συνδυασμό που προσδίδει προστιθέμενη αξία σε ό,τι πετυχαίνει, τοποθετώντας την επάξια σε κορυφαία θέση στην καρδιά μας.

Στο ΕΛΙΖΑ, ό,τι ονειρευόμαστε χρειάζεται σύμπραξη και στήριξη. Από σήμερα, η DEMO ΑΒΕΕ είναι κοντά μας για να μας την προσφέρει, δίνοντας ένα φωτεινό παράδειγμα σε δεκάδες ακόμη βιομηχανίες της χώρας μας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει.

Όλη η ομάδα του Eliza και τα μέλη του ΔΣ ευχαριστούμε ολόψυχα όλους τους εργαζομένους και τη Διοίκηση της DEMO ΑΒΕΕ και συνεχίζουμε ΜΑΖΙ.