23 Δεκεμβρίου 2020

ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΤΟΥ 2021 ΤΟΥ ELIZA, ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ILEANAS MAKRI

ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΤΟΥ 2021 ΤΟΥ ELIZA, ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ILEANAS MAKRI https://ileanamakri.com/

 Η Ιλεάνα Μακρή σχεδίασε το γούρι του 2021 για ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ, δίνοντας τα έσοδα από την πώληση του στο Eliza.

Ο ΚΡΙΝΟΣ που επελέγη ως το γούρι του Eliza για το 2021, είναι ένα διαχρονικό θρησκευτικό σύμβολο 3.500 ετών, που αναφέρεται αρχικά στη μινωική Κρήτη.

Η επανάσταση του 1821 συνδέεται άρρηκτα με την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου ο κρίνος διαδραματίζει κυρίαρχο συμβολικό ρόλο.

Το σχήμα του συμβολίζει τη γονιμότητα, τα φύλλα του παραπέμπουν στην ταπεινοφροσύνη και το λευκό του χρώμα εκφράζει την αγνότητα, την καθαρότητα, την εντιμότητα, την ειρήνη.

Ίσως το πλέον ιδανικό σύμβολο για μία χρονιά «αναγέννησης»!

Ο Κρίνος, σε λευκό σμάλτο με ασήμι και ασημένια καδένα, πωλείται στα €30.

Για πληροφορίες σχετικά με την αγορά του γουριού, μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία του Eliza T: +30 210 3231704, να στείλετε email info@eliza.org.gr ή να μπείτε στο site https://ileanamakri.com/ και να κάνετε εκεί την αγορά σας απευθείας.

Το Γούρι του Eliza για το 2021, θα σας παραδοθεί σε ένα καλαίσθητο πουγκί με σχετικό ενημερωτικό καρτελάκι που αναφέρεται στον ΚΡΙΝΟ αλλά και στο Σωματείο Eliza.

Ένα υπέροχο δώρο για εσάς και για τους αγαπημένους σας, που στηρίζει το Eliza και σας συνοδεύει με τη δύναμη της αναγέννησης για όλη τη χρονιά!