9 Μαΐου 2023

Webinar Eπιμόρφωσης Ενηλίκων Στελεχών Προσκόπων για την αναγνώριση και διαχείριση περιστατικών παιδιών με υποψία κακοποίησης

Το Σωματείο Εliza – Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού διοργανώνει webinar επιμόρφωσης Ενηλίκων Στελεχών του Σ.Ε.Π. για την αναγνώριση και διαχείριση περιστατικών παιδιών με υποψία κακοποίησης, ώστε να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τα σημάδια που οδηγούν σε υποψία κακοποίησης, αλλά και να αντιληφθούν την αναγκαιότητα της πρόληψης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 στις 18.00 – 21.00.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Η εγγραφή στο Σεμινάριο είναι δωρεάν.
Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής.

Το webinar θα μαγνητοσκοπηθεί για εκπαιδευτικούς λόγους.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Οι συμμετέχοντες μετά τη λήξη του σεμιναρίου, εφόσον εισέλθουν στην πλατφόρμα καταχωρώντας τα στοιχεία εισόδου τους, μπορούν να κατεβάσουν τη ψηφιακή βεβαίωση παρακολούθησής τους (pdf) από τη σελίδα της διαδικτυακής μετάδοσης πατώντας το κουμπί ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, για την παρακολούθηση της ζωντανής μετάδοσης του σεμιναρίου «Επιμόρφωση Ενηλίκων Στελεχών του Σ.Ε.Π. για την αναγνώριση και διαχείριση περιστατικών παιδιών με υποψία κακοποίησης» ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Πατήστε στο «Είσοδος στο event» και πληκτρολογείστε τα στοιχεία πρόσβασης, δηλαδή το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας και για password τη λέξη eliza στα αντίστοιχα πεδία και πατήστε το κουμπί «Είσοδος στο event».

Επιλέγετε «LIVE» για να παρακολουθήσετε ζωντανά το σεμινάριο.