Γίνε δωρητής

Εταιρείες

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αφορά τις εθελοντικές ενέργειες που αναλαμβάνει ή προωθεί ένας οργανισμός ή μια εταιρεία με σκοπό τη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Μέχρι σήμερα πολλές εταιρείες έχουν στηρίξει το Σωματείο ΕΛΙΖΑ μέσω δραστηριοτήτων όπως:

 • Απευθείας χορηγίες
 • Προσφορά μέρους των εσόδων από πώληση αγαθών ή υπηρεσιών της εταιρείας
 • Συμμετοχή σε ενέργειες του ΕΛΙΖΑ, όπως ο Μαραθώνας
 • Έσοδα από θεατρική παράσταση
 • Απευθείας προσφορά προϊόντων σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη
 • Υποστήριξη προγραμμάτων του Σωματείου ΕΛΙΖΑ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μια εταιρεία ή ένας οργανισμός μπορεί να συμβάλλει στην προστασία των παιδιών στην Ελλάδα από την κακοποίηση ή την παραμέληση. Στο ΕΛΙΖΑ είμαστε στη διάθεση όσων εταιρειών επιδεικνύουν τέτοια ευαισθησία προκειμένου μαζί να σχεδιάσουμε ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με σκοπό να αλλάξουμε τη ζωή των παιδιών προς το καλύτερο.

Επικοινωνήστε σήμερα με το ΕΛΙΖΑ και μάθετε πως μπορεί και η δική σας εταιρεία να συμβάλλει στην προστασία των μικρών παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Ιδιώτες

Το Σωματείο ΕΛΙΖΑ δεν λαμβάνει καμία επιχορήγηση από Κρατική πηγή και στηρίζεται αποκλειστικά στην Κοινωνία των Πολιτών.   Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να προστατέψουμε τα παιδιά μας.

 • Απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας βοηθήσετε να στηρίξουμε τα παιδιά που μας χρειάζονται με απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του Σωματείου ΕΛΙΖΑ.

 • Γάμος ή βάπτιση αφιερωμένη στο ΕΛΙΖΑ

Οι σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας, μπορεί να γίνουν η πιο όμορφη προσφορά για τα παιδιά που το χρειάζονται. Η τελετή του γάμου ή της βάπτισης, είναι μια υπέροχη ευκαιρία να επιλέξουμε δωρεές αντί για δώρα, χαρίζοντας στο νέο ξεκίνημα το συμβολισμό που κρύβεται πίσω από μια πράξη αγάπης και προσφοράς.

Η διαδικασία είναι απλή:

 1. Ενημερώνετε τους καλεσμένους ότι έχουν τη δυνατότητα αντί δώρου να κάνουν δωρεές υπέρ των σκοπών της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού ΕΛΙΖΑ, στους τραπεζικούς λογαριασμούς, τονίζοντάς τους ότι είναι απαραίτητο να βάζουν το όνομά τους στην αιτιολογία.
 2. Σας κοινοποιούμε τα ονόματα των καταθετών με τα αντίστοιχα ποσά, προς επιβεβαίωση ότι αφορούν δωρεές για το γάμο ή τη βάπτισή σας.
 3. Μετά τη σχετική επιβεβαίωση, αποστέλλεται ευχαριστήρια επιστολή με επίσημη κοινοποίηση των δωρεών σε εσάς καθώς και ευχαριστήρια επιστολή μαζί με την απόδειξη σε όλους τους δωρητές, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΙΖΑ.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία μας, στο 210 32.31.704.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα ζευγάρια που επέλεξαν ήδη να μας στηρίξουν με αυτό τον τρόπο, που για εμάς έχει ιδιαίτερη αξία.