3 Νοεμβρίου 2021

AVIS: ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ELIZA

Προσπάθησαν σκληρά για εμάς

Η AVIS ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Eliza με γενναιοδωρία και ενθουσιασμό. Σε μία εποχή που η κακοποίηση του παιδιού και η ενδοοικογενειακή βία αποτελεί μία από τις κύριες επιπτώσεις της νέας υγειονομικής κρίσης, το Eliza εντείνει τις προσπάθειες του για να ενημερώσει, να εκπαιδεύσει, να ιδρύσει, να βάλει νέους, μεγαλύτερους στόχους. Μαζί του, σε αυτή τη δύσβατη διαδρομή ενάντια στη βία στα παιδιά βρίσκει συχνά συνοδοιπόρους. Ιδιώτες και Εταιρείες, Ανθρώπους που σκύβουν με συγκινητικό ενδιαφέρον στις ανάγκες μας για να είμαστε ικανοί να προχωράμε.

Η AVIS από σήμερα στέκεται στο πλευρό μας ως Χρυσός Χορηγός και μαζί προχωράμε πιο αισιόδοξοι, πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένοι. Μαζί θα διανύσουμε όλα τα δύσκολα μονοπάτια για να καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που ονειρευόμαστε: Μία κοινωνία απαλλαγμένη από το οδυνηρό φαινόμενο της κακοποίησης του μέλλοντος μας, των ίδιων μας των παιδιών.

Στο ΕΛΙΖΑ τολμάμε να ονειρευτούμε ότι θα έρθει μία ημέρα που η κοινωνία μας συντεταγμένα, πολιτεία και πολίτες, θα στραφεί με όλες της τις δυνάμεις ενάντια στην κακοποίηση του παιδιού, στηρίζοντας με δομές και δράσεις την πρόληψη και αντιμετώπιση περιστατικών κακοποίησης σε παιδιά.

Με την πολύτιμη χρυσή χορηγία της AVIS έχουμε έρθει ένα βήμα πιο κοντά σε ό,τι ονειρευόμαστε.

Ευχαριστούμε από καρδιάς