4 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_“The Ellinikon Mother’s Day Fun Run” – Γιορτάζουμε την Hμέρα της Μητέρας και στηρίζουμε το Eliza

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

H LAMDA Development, σε συνεργασία με την πρωταθλήτρια και μαραθωνοδρόμο Μαρία Πολύζου, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας και διοργανώνει την Κυριακή 14 Μαΐου έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου τριών χιλιομέτρων στο The Ellinikon Experience Park.

Με στόχο τη στήριξη του Eliza – Σωματείου Ενάντια στην Κακοποίηση του Παιδιού, εθελοντές από τη LAMDA Development θα υποδεχθούν στο Experience Park του Ελληνικού οικογένειες, παιδιά και όσους αγαπούν το τρέξιμο, στο «The Ellinikon Mother’s Day Fun Run», έναν αγώνα δρόμου με ισχυρό συμβολισμό.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00, μπροστά από το The Ellinikon Experience Centre, από όπου οι δρομείς θα ακολουθήσουν την ειδικά επιλεγμένη διαδρομή που έχει οριστεί από τους διοργανωτές. Πριν από τον αγώνα, η Μαρία Πολύζου θα μιλήσει με μικρούς και μεγάλους για τα οφέλη της άσκησης και πώς αυτή μπορεί να ενταχθεί στην καθημερινότητά τους.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέσω του https://bit.ly/3LR70gX και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι και την Πέμπτη 11/5. Οι δρομείς θα μπορούν να προμηθεύονται τον αριθμό τους και σχετικό με τη διοργάνωση υλικό, από τη γραμματεία που θα λειτουργεί την ημέρα του αγώνα από τις 9 π.μ. – 10:30 π.μ. μέσα στο Experience Park. Το συμβολικό κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ κατά άτομο, ενώ τα παιδιά έως 12 ετών συμμετέχουν δωρεάν. Με την ολοκλήρωση του αγώνα, η LAMDA Development, θα διπλασιάσει το ποσό από τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές, με στόχο την επιπλέον στήριξη του Σωματείου Εliza.

O αγώνας πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των everest exclusive, των παγωτών ALGIDA, του βιταμινούχου νερού Vitamin Well και του εστιατορίου Kowalski.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το experiencepark.theellinikon.com.gr

Instagram: https://www.instagram.com/the_ellinikon_official/

Facebook: https://www.facebook.com/TheEllinikon

YouTube: https://www.youtube.com/TheEllinikon

#TheEllinikon

#ExperiencePark

 

Σχετικά με τη LAMDA Development

Η LAMDA Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων. Ο Όμιλος LAMDA Development διαδραματίζει κατεξοχήν σημαντικό ρόλο στον κλάδο των μεγάλων εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων στην Ελλάδα και έχει επενδύσει στην ανάπτυξη οικιστικών κτιρίων και γραφείων κυρίως στην Ελλάδα, καθώς και σε χώρες της Ν.Α. Ευρώπης. Το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του Ομίλου περιλαμβάνει τέσσερα εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens, Golden Hall και Designer Outlet Athens στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη), συγκροτήματα γραφείων, οικιστικά συγκροτήματα, και οι Μαρίνες στο Φλοίσβο και στο Ελληνικό. Η LAMDA Development έχει αναλάβει την ολοκληρωμένη μητροπολιτική ανάπλαση της έκτασης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά (η ανάπλαση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού καθώς και η ανάδειξη του παραλιακού μετώπου), η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα έργα αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Το εκτιμώμενο ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε €8 δισ. Το πλειοψηφικό ποσοστό στην εταιρεία κατέχει ο Όμιλος Λάτση.

www.lamdadev.com

www.theellinikon.com.gr

 

Επικοινωνία

LAMDA Development

Μαρία-Χριστίνα Γρίβα

Corporate Communications Senior Director

Email mcgriva@lamdadev.com

Τηλ. 210.74.50.647

 

Σχετικά το Eliza– Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού

Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2008, με μοναδικό σκοπό την προστασία των παιδιών από κάθε μορφή κακοποίησης. Οι δράσεις του εστιάζονται στην πρόληψη του φαινομένου και στην πρώιμη παρέμβαση και έγκαιρη αντιμετώπιση περιστατικών με υποψία κακοποίησης παιδιών. Μάθετε περισσότερα: https://eliza.org.gr/.