19 Μαρτίου 2021

I.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – I.ΛΑΠΠΑΣ και ELIZA μαζί για πιο ασφαλή παιδιά

Η εταιρεία Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-Ι.ΛΑΠΠΑΣ Α.Ε., με τη μεσολάβηση του ELIZA, προχώρησε στη δωρεά παρκοκρέβατων και των αντίστοιχων στρωμάτων τους στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού». 

Για το ELIZA – Σωματείο Ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση, πρωτεύουσα ανάγκη και συνεχής στόχος αποτελεί η ασφάλεια των παιδιών. Αντίστοιχα η Διοίκηση της εταιρείας Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στα παιδιά και προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να είναι δίπλα σε αυτά που το έχουν ανάγκη.

Ο περιορισμένος διαθέσιμος χώρος του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», δημιούργησε την ανάγκη τοποθέτησης παρκοκρέβατων σε ορισμένους θαλάμους της κλινικής. Πιο συγκεκριμένα, η νοσηλεία βρεφών απαιτεί κούνιες, οι οποίες δεν είναι πάντα διαθέσιμες στους θαλάμους και έτσι τα βρέφη τοποθετούνται σε κρεβάτια. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης των βρεφών στα παρκοκρέβατα έως ότου υπάρξει διαθέσιμη κούνια. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται απολύτως η σωματική ακεραιότητα των βρεφών καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας τους.

Η Διοίκηση της εταιρείας Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας και το σωματείο ΕLIZA εκφράζουν την ιδιαίτερη χαρά τους, που τους δόθηκε η δυνατότητα να συνεισφέρουν με τον τρόπο τους στο έργο του νοσηλευτικού προσωπικού της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, που εδρεύει στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».