19 Νοεμβρίου 2021

Τo MEGA CHANNEL στηρίζει το ΕΛΙΖΑ για τη Δημιουργία Γραμμής Ψυχικής Στήριξης ΕΛΙΖΑ

Με χορηγό επικοινωνίας το Μεγάλο Κανάλι (Mega Channel), το ΕΛΙΖΑ ζητά τη στήριξη όλων για τη δημιουργία της δικής τους Γραμμής, της ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΛΙΖΑ, που θα στηρίζει παιδιά από 12 ετών και ενήλικες, οι οποίες επιθυμούν να αναφερθούν σε περιστατικό κακοποίησης ή με υποψία κακοποίησης.

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, το Μεγάλο Κανάλι αγκαλιάζει την προσπάθεια του ΕΛΙΖΑ στην προσπάθεια δημιουργίας 5ψήφιας τηλεφωνικής γραμμής ψυχικής στήριξης για παιδιά (από 12 ετών) και ενήλικες, που θέλουν να αναφερθούν σε περιστατικά παιδικής κακοποίησης και παραμέλησης ή σε περιστατικά με υποψία κακομεταχείρισης των παιδιών.

Με έναρξη την 19η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, όλες οι εκπομπές του Mega Channel θα κάνουν αναφορά στην 5ψήφια γραμμή 19800, μέσα από την οποία όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τη δική του ενίσχυση για τον σκοπό έναρξης λειτουργίας Γραμμής ΕΛΙΖΑ.

Με μήνυμα: Στείλτε SMS γράφοντας ΕΛΙΖΑ και δώστε στα παιδιά φωνή, όλες οι εκπομπές του Μεγάλου Καναλιού, όλη την ημέρα, θα συμβάλλουν στους στόχους της ενίσχυσης του Σωματείου.

Επιπλέον των αφιερωμάτων που θα πραγματοποιήσουν οι εκπομπές του καναλιού, το κανάλι θα συνεχίσει τη στήριξη του, με τη δημιουργία ενός τηλεοπτικού μηνύματος που θα ξεκινήσει τη μετάδοση του από τις 19 Νοεμβρίου και θα συνεχίσει να μεταδίδεται για μία εβδομάδα, υπενθυμίζοντας στους τηλεθεατές τη δυνατότητα αποστολής μηνύματος για τη δημιουργία ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΛΙΖΑ.

Το ΕΛΙΖΑ εκφράζει τις πιο θερμές του ευχαριστίες στον επικεφαλής του Ομίλου Alter Ego, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και σε όλους τους εργαζόμενους του «Μεγάλου» Καναλιού, οι οποίοι εργάστηκαν για την υλοποίηση αυτής της συντονισμένης δράσης στήριξης των σκοπών του σωματείου. Είναι οι πρώτοι που έμπρακτα στήριξαν τη δημιουργία μίας γραμμής που ευελπιστεί να δώσει φωνή στα παιδιά.